Logistikproffsen AS "Eugesta Eesti" väljer VVN

    VVN levererade och utförde monteringen av lagerhyllor för 11 550 pallplatser till lagret hos AS "Eugesta Eesti" med en yta på 10 400 kvadratmeter. AS "Eugesta Eesti" är ett av de ledande logistik- och distributionsföretagen i Baltikum. Det har arbetat framgångsrikt i Estland sedan 2008 och fortsätter att utvecklas. Lämpliga logistikprocesser är en av de viktigaste aspekterna av en framgångsrik och konkurrenskraftig verksamhet. Ett professionellt ordnat lager förser ett företag med den ekonomiska effektiviteten av den tid och det material som förbrukas. Som proffs inom vårt område uppskattar vi mycket valet av logistikproffs AS "Eugesta Eesti" för att samarbeta med vårt företag. Våra anställdas professionella kunskap, de flexibla tillämpningsmöjligheterna för teknisk utrustning för våra kunders individuella behov och den höga kvaliteten på produkter som erbjuds av VVN för att utrusta lagret gav det förväntade resultatet.

    Genomförandet av projektet innefattar förståelse för kundens önskemål och behov, val av professionell och högkvalitativ - certifierad utrustning, effektiv planering av lagrets varuflöde med hänsyn till de högsta säkerhetskraven.

    Vi vill ge våra kunder bästa möjliga upplevelse, därför anpassar vi pallhyllsystemen efter varje kunds önskemål och behov. Schemat visar arrangemanget av pallhyllor i AS "Eugesta Eesti" lager, där vi under utvecklingen av projektet ägnade särskild uppmärksamhet åt placeringen av pallhyllor, så att det är både kompakt och ergonomiskt, och pallhyllor är installerade på ett säkert sätt. Detta innebär att säkerhetsutrustning installerades, inklusive paneler för skydd mot fallande gods, pallfasthållning, vertikala ställningsförstärkningar, slagskydd och baksidesstöd för pallar.

    Inom ramen för detta projekt utförde vi olika uppgifter, vi rådgav vår kund i valet av de mest lämpliga produkterna, vi skapade designskisser och implementerade det, levererade och monterade pallhyllor med 11 550 pallplatser.

    Pallhyllor är en lämplig lösning för alla typer av lager, de lämpar sig för att lagra gods med stora mängder gods i förhållande till varje produkt och för att lagra tungt gods.

    Lagerplan

    15.04.2021