VVN - verifierat val av kunder och affärspartners

    Vi är stolta över vårt företags affärsprocesser och värderingar, vilket framgår av företagets högsta kreditvärdighetsbetyg - AAA - som tilldelas av Bisnode Lettland. Vi kommer att fortsätta vårt arbete med samma entusiasm för att fortsätta vara ett bra stöd och en pålitlig partner för våra kunder och partners. Vi riktar vår tacksamhet till var och en av er för ert förtroende och samarbete i det förflutna.

    Bisnode Latvia (SIA "Datu serviss") är ett Bisnode Group-företag som är det ledande data- och analysföretaget i Nord- och Centraleuropa. Bisnode Latvia analyserar data om lettiska företag från de officiella databaserna för Republiken Lettland, partners och andra öppna källor. Bisnode är representerat i 19 länder och är en av de ledande företagsinformationsleverantörerna i Europa.

    För närvarande har Bisnode Lettland beviljat AAA-rating till 3 % av de lettiska företagen. Beräkningen av poängen baseras på företagets verksamhet, dess ursprung, finansiella indikatorer, betalningsdisciplin (data erhållna från SRS-databaser och 5 lettiska inkassoföretag: Conventus, PausKonsults, Intrum, Julianus Inkaso, Coface Credit Management).

    AAA-certifikat


    24.05.2020