Framtiden står inte i kö. Innovativa lösningar inom detaljhandeln.

  Kundernas krav och önskemål går med tiden. Dagens kunder uppskattar smidig, snabb och säker service. För att säkerställa detta förnyar vi ständigt, vilket förbättrar servicekvaliteten, samlar in viktig data om kundernas köpvanor och optimerar driften av butiker, vilket ökar intäkterna.

  MOBIL SJÄLVKASSA

  Mobil självbetjäningskassa är en banbrytande lösning och effektiviserar butikens arbete, det underlättar vardagshandeln för kunderna. Kunden väntar inte i kö, shopping går snabbare och mer effektivt, snabb och bekväm betalning. Visa för dina kunder kampanjinformation på LED-skärmen medan de fattar sitt köpbeslut.

  Mobil självutcheckning 1
  Mobil självutcheckning 2
  Mobil självutcheckning 3
  Mobil självutcheckning 4

  Få reda på mer

  LAGERDISPENSERMASKIN

  Öppet 24/7, fullt lager, intuitivt enkla att använda, mycket effektiva och – viktigast av allt – helt automatiserade: det här är framtidens butiker. tack vare automatiserade butiker förvandlar vi dem till avancerade varuautomater i stor skala.

  En lagerutmatningsmodul integrerad med en fristående butik, monterad i butiksfönstret eller som en separat armatur. Lagerutmatningsmaskiner erbjuder:

  • tillgänglighet 24/7, oavsett butikens öppettider,
  • kapacitet från 2 till 4k produktenheter,
  • ett botemedel mot underbemanning – personal behövs endast för lagerhållning,
  • förhandsgranskning av den valda produkten av kunden innan köp,
  • maskininlärning – efterfrågeanalys i realtid och lagermodelloptimering.
  LAGERDISPENSERMASKIN 1
  LAGERDISPENSERMASKIN 2

  Få reda på mer

  KASSA COUNTIERS

  Betalningszonen är den sista kontaktpunkten mellan Kunden och butiken. Det är sista chansen för försäljning i impulszonen, och sista möjligheten att förstärka en butiks moderna och vänliga image. För dina kunders totala bekvämlighet, presenterar VVN en ny serie kassadiskar för att underlätta köservice och snabba upp shoppingbetalningar.

  SJÄLVSERVICE KONTANT 1
  SJÄLVSERVICE KONTANT 2
  SJÄLVSERVICE KONTANT 3
  SJÄLVSERVICE KONTANT 4

  Få reda på mer

  INTELLIGENT HYLLA – DEN PERFEKT LÖSNINGEN FÖR DETALJHANDEL

  Intelligenta hyllor samlar in och analyserar försäljningsdata i realtid, t.ex.: under vilka dagar eller timmar kunder köper en produkt, i vilken butiksläge, vilken påverkan på kunderna har en digital skyltning, vilka varumärken eller paket kunder föredrar.

  Intelligent hylla ger oöverträffade analytiska möjligheter som hjälper till att optimera lagerhanteringen i butiken. Våra smarta hyllor informerar inte bara om lagernivån och försäljningen av varor, utan ger framför allt mycket användbar information som kan stödja affärsbeslut.

  Smarta hyllor 1

  Få reda på mer

  FÄRSKHET OCH KRAKSIGHET VISAS

  Bagerihylllösningar. Brödhyllor, med sina träelement och täckta kärl, skiljer sig mycket från andra butikshyllsystem. VVN brödhyllor erbjuder en mängd funktioner och förstärker din presentation av bageriprodukter.

  Brödhylla 1
  Brödhylla 2

  Få reda på mer

  GRÖNTSAKER - OCH FRUKTSKÄRMEN ÄR ETT KORT FÖR DIN BUTIK

  En övertygande frukt - och grönsaksutställning fångar kundernas uppmärksamhet, och korrekt arrangemang av varor hjälper dem att lättare hitta de varor de behöver. En vacker och färgstark avdelning med modern design och ett brett utbud av frukt och grönsaker driver butikens omsättning, och en smart dagligvaruarkitektur hjälper butikspersonalen med effektiv lagerhållning och städning.

  frukt och grönsaker display 1
  frukt och grönsaker display 2
  frukt och grönsaker display 3
  frukt och grönsaker display 4

  Få reda på mer


  17.06.2020