OM OSS

  VVN är en av de ledande butiks- och lagerinrednings tillverkare och leverantör i Baltikum och Skandinaviska länder, med ett brett samarbetsnätverk i hela Europa . Vi fortsätter att växa och utvecklar oss genom att följa de senaste utvecklingstenderna och innovationer.

  Vi är stolta över vår mer än 10 års erfarenhet och kunskaper som har givit oss möjlighet att bilda ett stabilt och konkuranskraftigt företag, som specialiserats inom inom lagerinredning, inredning av handelslokaler och butiker. Höga kvalitet av våra produkter säkerställs genom garanti från våra certifierade verkstäder i Lettland och andra Europeiska länder.

  Vi kan erbjuda våra kunder färdig produkt, samt projekt enligt individuella önskemål. Vi erbjuder montage- och demontage tjänster både för våra produkter och kundens egna utrustningar.

  Varför välja oss som samarbetspartner?
  Den långa arbetserfarenhet inom branshen är ett bevis på kunskaper för urval av den bästa lösningen till kunden, teknisk förmåga att säkerställa mest lämpliga lösningar, eftersom vi är elastiska i olika lösningar som tillverkare. Vid producering av utrustning väljer vi material av hög kvalitet från certifierade fabriker i Lettland och Europa. Vi har valt ett skickligt team av proffs för jobbutförande. Tack vare vår internationella verksamhet kan vi erbjuda kontinuerlig och stabil urval av våra produkter inom korta leveranstider.


  OM OSS