HX pallhyllsystem

  Genom att välja HX pallhyllsystem får du innovativa lösningar som gör det dagliga arbetet mer effektivt. HX pallhyllor har hög laststabilitet och det bredaste utbudet av konstruktionskombinationer för att placera varor av olika typer och storlekar.

  HX pallhyllsystem

  Fördelen med HX pallhyllsystem är möjligheten att arrangera flera gränder av hyllor som består av ett eller flera segment med balknivåerna – hyllor på olika nivåer. Detta ger en möjlighet att placera varor av olika storlek och vikt i en gränd av hyllor, för att planera lagerlayouten med maximal effektivitet utifrån företagets individuella logistikparametrar.

  Den betydande fördelen med HX lagerhyllor är monteringen av alla element med skruv- och krokanslutningar, som kan återanvändas. Som ett resultat kan de befintliga hyllorna vid behov modifieras, vilket sparar företagets medel för att köpa nya hyllor.

  Enligt dina behov, i enlighet med de tekniska specifikationerna, finns det ramar av hyllor, typer av balkar, hyllbaser, ryggpaneler och andra nödvändiga tillbehör som gör hyllor multifunktionella för att placera varor i båda riktningarna - vertikalt och horisontellt.

  Genom att välja HX pallhyllor får du konstruktioner av hyllor som uppfyller de krav som ställs inom EU. TUV Rheinland – ett oberoende tyskt forskningsinstitut har godkänt kvaliteten på HX-lösningar, vilket bevisas med ett utfärdat GS-certifikat.

  HX pallhyllsystem 2

  HX pallhyllor är en modern lösning för att effektivisera driften av lager och göra affärsverksamheten mer konkurrenskraftig. Våra experter hjälper dig att planera den mest lämpliga lösningen för dig utifrån dina individuella behov. Våra medarbetare kommer att utföra nödvändiga beräkningar och utveckla design av konstruktioner.

  Detaljerad information om HX pallhyllor finns tillgänglig HÄR

  För att få ytterligare information, ring eller skriv till: +46 107502388; e-post: [email protected]


  26.11.2019