Moderna kassautrymmen för din butik

    VVN är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av butiks- och lagerutrustning i Baltikum och Skandinaviska länder med ett brett nätverk av samarbeten i hela Europa. Vi erbjuder dig för närvarande moderna och effektiva lösningar för betalningsområdena i din butik.

    Moderna kassasystemslösningar hjälper till att hantera shoppingprocessen, vilket gör processen snabb och bekväm, vilket säkerställer en trevlig shoppingupplevelse. De hjälper till att optimera butikens arbete och minska arbetsbelastningen för de anställda.

    MSG är den modernaste kassalinjen, den kännetecknas av modern design och högkvalitativa material: aluminium och ny generation plast. MSG Cashier-bord med löpande band finns i mer än 100 färger.

    Kassabord i KSG-linjen gör det enkelt att skapa en kassarbetsplats och anpassa den efter rummets layout och individuella behov.

    För att göra valet enklare erbjuder vi sex grundläggande varianter av kassadiskarnas rumsliga arrangemang.

    Kassan är den sista platsen för impulsköp och sista chansen att förstärka den moderna och vänliga bilden av butiken. Du ger dina kunder fullständig bekvämlighet genom att välja nya självbetjäningskassor som förbättrar köservicen och påskyndar betalningar för köp.

    23.01.2024