Intelligent hylla – den perfekta lösningen för detaljhandeln

    Det intelligenta hyllsystemet förändrar helt hur produkter hanteras i butiken. Intelligent hylla ger oöverträffade analytiska möjligheter som hjälper till att optimera lagerhanteringen i butiken. Våra smarta hyllor informerar inte bara om lagernivån och försäljningen av varor, utan ger framför allt mycket användbar information som kan stödja affärsbeslut.

    Tillsammans med intelligenta hyllor tillhandahåller vi heltäckande mobila lösningar som möjliggör insamling och analys av försäljningsdata i realtid, t.ex.: under vilka dagar eller timmar kunder köper en produkt, i vilken butiksläge, vilken påverkan på kunderna har en digital skyltning, vilken varumärken eller paket som kunderna föredrar.

    Dessutom kan vi avgöra hur många gånger produkten plockats upp från hyllan och lagts tillbaka. Vi kan observera kundernas reaktioner på olika typer av shoppingmöjligheter och reklamkampanjer. Tack vare den data vi tillhandahåller kan du stödja hanteringen av butiken eller varutjänster, vilket påverkar effektiviteten och optimeringen av arbete och kostnader.

    Intelligenta displayer tack vare det digitala skyltsystemet kan också interagera med butikens kund och kan informera om produkten eller föreslå köp av kompletterande varor.

    Ett mycket viktigt segment av produkter, som är beväpnade med intelligens, är den "kalla zonen" (fryshus, kylskåp), som är avgörande för detaljhandelskedjor och många dagligvarutillverkare.

    Vi integrerar våra lösningar utan att störa enhetsstrukturen, ta bort standardhyllor och sedan installera vårt system, vilket gör att hyllorna blir en del av analyssystemet och ger sedan komplett information om lager och försäljning av produkter. Tack vare våra lösningar får vi full information om temperaturen på varje hylla.

    Beroende på behov är våra produkter utrustade med extra LED-belysning och multimediaskärmar, så service och hantering av marknadsföringsinnehåll och belysning sker på distans.

    Vi integrerar alla våra intelligenta system i displayenheter i enlighet med kundernas förväntningar.

    DIGITAL TRANSFORMATION I HANDEL

    FALLSTUDIE | EXEMPEL


    31.01.2020