Våra experter besöker dina lokaler kostnadsfritt och erbjuder den bästa lagerlösningen för din affärsutveckling

    VVN är ett företag med lång erfarenhet av att leverera lagerhyllor till företag i Lettland och utomlands och är en av de viktigaste aktörerna inom lagerutrustningsbranschen.
    Vi är kända för det breda och moderna utbudet av lager- och butiksutrustning som valts av ledande logistikföretag i Baltikum och Skandinavien.
    Rätt utvalda lagerställ är en viktig faktor för effektiv lagerhantering, eftersom effektiv lagring och placering av varor hjälper företag att optimera sin lagerhantering och öka produktiviteten.
    Att bygga pallställ i ditt lager är ett effektivt sätt att hjälpa ditt företag att organisera sitt lager och säkerställa dess optimala lagring.
    De pallställ vi erbjuder används inom många verksamhetsområden, från tillverkning till logistikföretag och handelsetableringar. De är en av de bästa delarna av lagerlayouten, vilket avsevärt förbättrar produktiviteten i lagret och mängden varor som ska lagras.
    VVN-experter besöker ditt lager eller din butik kostnadsfritt och hjälper dig att välja den lämpligaste lösningen för pallställ. Vi kommer även att utveckla ditt lagerprojekt, leverera och montera pallställ i högsta kvalitet och på kortast möjliga tid.
    Våra kunder kan vara säkra på att de pallställslösningar vi erbjuder är av hög kvalitet och tål långvariga belastningar, vilket säkerställer lastsäkerhet.
    VVN har lång erfarenhet av leverans av pallställ till företag i Lettland och utomlands och är en av de viktigaste aktörerna inom lagerutrustningsbranschen.
    Följ med branschledarna som väljer de lösningar som erbjuds av VVN !

    10.10.2023