Välj den handelsutrustning som erbjuds av VVN

    VVN är en av de ledande leverantörerna av handelsutrustning i Baltikum och Skandinaviska. Vi erbjuder våra kunder ett komplett utbud av utrustning för handel och lagerutrymmen som hjälper till att förbättra varucirkulationen i ditt företag.

    Vi är stolta över mer än 10 års erfarenhet och kunskap som har gjort det möjligt för oss att bygga ett stabilt och konkurrenskraftigt företag specialiserat på leverans och installation av kommersiell utrustning av hög kvalitet. Den höga kvaliteten på våra tillverkade och levererade produkter säkerställs av certifierade produktionsanläggningar i Lettland och europeiska länder.

    Butikshyllsystem är en viktig del av alla detaljhandelsföretag. De hjälper inte bara till att placera varorna utan också att använda lokalområdet så effektivt som möjligt, dessutom gör rätt utvalda butikshyllor produkterna visuellt mer attraktiva för besökare/köpare.



    I ett väldesignat system ger butikshyllor enkel åtkomst till de produkter du vill placera. Dessutom bör den utformas på ett sådant sätt att kunderna enkelt kan navigera i butiken. Om gångarna till exempel är för smala kan kunderna lämna butiken snabbare och leta någon annanstans efter den produkt de behöver. Ett väldesignat försäljningsställe ska också vara lätt att rengöra.


    VVN erbjuder:


    • detaljhandelshyllsystem;
    • specialiserade handelsmoduler för bageriprodukter, blommor, frukt, grönsaker, alkoholhaltiga drycker, sportartiklar, cigaretter, etc.;
    • kassadiskar med ett löpande band;
    • kassadiskar utan transportband;
    • extrautrustning står för betalningsområden;
    • andra innovativa betalningszonslösningsmoduler.


    Vi erbjuder våra kunder ett komplett utbud av tjänster, från design till montering och service.

    23.11.2023