VVN har upprepade gånger erhållit Certificate of Compliance med högsta AAA-betyg för kreditvärdighet.

    För ett år sedan fick vi en bekräftelse från Bisnode Latvija att SIA Viss veikaliem un noliktavām uppfyller den högsta nivån av kreditvärdighet och erhåller ett AAA-ratingcertifikat. Vi är glada att kunna meddela att vi i år fick en förlängning av AAA-certifikatet, vilket innebär att VVN är ett av få företag i Lettland som uppnått högsta kreditvärdighet.

    Vi är stolta över denna prestation, eftersom endast 3 % av de lettiska företagen uppfyller den högsta AAA-betyget för kreditvärdighet och vi är en av dem. Den enkla AAA-modellen för kreditbetyg har vunnit erkännande och popularitet i Skandinavien, Estland och andra länder där Bisnode Groups företag verkar. Från 2019 finns AAA-kreditbetyget även tillgängligt i Lettland. Betygsberäkningen baseras på fyra grundläggande informationsblock: aktivitet, ursprung, solvens och finans. Analysen och vikten av varje kriterium bestäms av skandinaviska experter med mer än 10 års erfarenhet. Populariteten för AAA-betygsskalan är baserad på enkelhet. Principen för bedömning är bekväm och lätt att förstå för alla, precis som 10-poängsbetygssystemet i skolor.

    Det faktum att vi upprepade gånger har fått detta certifikat visar att vi är en pålitlig partner och tjänsteleverantör som kunderna kan lita på. När vi först fick denna bekräftelse lovade vi att vi skulle fortsätta arbeta med samma entusiasm för att vara en utmärkt support och pålitlig partner för våra kunder och partners. Även i år kan vi säga att vi strävar efter en ännu bättre version av oss själva, målmedvetet arbetar med kvaliteten på tjänsterna för att ge våra kunder den bästa upplevelsen. Vi tackar alla våra partners och kunder för deras förtroende, eftersom vi inte skulle ha fått detta höga erkännande ensamma.


    AAA certificate


    02.06.2021