VVN erbjuder integrerade racksystem

    I ett försök att utveckla innovativa detaljhandelslösningar erbjuder VVN integrerade hyllsystem. Detta är en modern butiksutrymmeslösning som är utformad för att effektivt kombinera försäljningsområdets funktionalitet med produktlagring.

    Vi erbjuder två typer av integrerade hyllsystem:

    NX integrerat pallställsystem

    NX integrerat pallställsystem kombinerar möjligheten att lagra pallar och skrymmande varor i lagerområdet med försäljning av produkter individuellt eller i mindre förpackningar nedanför - i försäljningsområdet. NX-systemets design möjliggör integration av pallställ med butikshyllor direkt (genom intern ramintegration) eller indirekt (med hjälp av ytterligare anslutningselement - adaptrar och dubbelsidiga basfästen). Beroende på produkternas vikt finns två versioner tillgängliga - NX Mini och NX HD.

    NR integrerat hyllsystem

    NR integrerat hyllsystem är ett metallhyllsystem designat för att skapa butiksområden med hjälp av DIY (gör-det-själv) konceptet. Tack vare det integrerade MEGA 010 butikshyllsystemet har pallställets visuella attraktivitet förbättrats genom att eliminera den främre perforeringen av NR-systemets ramar och ersätta dem med bärande pelare.

    Beroende på den erforderliga vikten av lagrade produkter finns två versioner tillgängliga:

    • MV - version baserad på 60x50 slutna profiler för lagring av lätta produkter (maximal belastning upp till 7000 kg)
    • NR - version baserad på 70x70 slutna profiler för lagring av tunga produkter (maximal belastning upp till 14000 kg)

    Spara butiksyta och anställdas tid genom att använda VVN:s integrerade hyllsystem. Med denna lösning kan du snabbt flytta produkter till försäljningsområdet utan ytterligare lagerbesök.

    05.09.2024