Möbler för offentlig förvaltning och kommunala institutioner

    SIA "Viss veikaliem un noliktavām" är en av de ledande handlarna av möbler, utrustning och handelsutrustning i Lettland. Företaget har mer än 10 års erfarenhet och oavsett så förbättrar vi utbudet av tjänster och produkter för att ge den bästa upplevelsen och tjänsterna till våra kunder.

    Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och utrustning för offentlig förvaltning och kommunala institutioner - mobila hyllsystem i metall, arkivskåp, skåp med skjutdörrar, arkivskåp i metall, dokumentskåp i metall, garderober och garderobssystem, skåp för förvaring av tillhörigheter, möbler för bibliotek , metallmöbler för vårdorganisation, möbler för skolor och mycket mer. Vi lägger särskild vikt vid kundens önskemål och behov för att uppnå bästa resultat och ge bästa möjliga erfarenhet av samarbetet med VVN.

    Vi har samarbetat med flera lettiska statliga och kommunala institutioner, till exempel AS "Air Baltic Corporation", där vårt team levererade 250 metallgarderober. VAS “Latvijas pasts” var också en av våra kunder och VVN-teamet utförde installationen av butikshyllställningar på postkontor samt leverans och montering av pallhyllor i lagerlokalerna. I sin tur, i november 2020, levererade och installerade vi metallgarderobssystem och lagerutrustning till AS "Pasažieru vilciens".

    MOBILA HYLLSYSTEM

    MOBILA METALLHYLLNINGSSYSTEM FÖR ARKIV

    En utmärkt lösning för arkivering och lagring av dokument, dessutom säkerställer det breda utbudet av konfigurationer och monteringsmöjligheter installationen av dessa hyllor även i rum med en smal yta, vilket helt garanterar den mest optimala layouten, vilket inte skulle vara möjligt med standard (stationärt) hyllor.


    MOBILA HYLLSYSTEM 1

    ELEKTRISKA MOBILA HYLLSYSTEM

    Mobila hyllor med "SOFT TOUCH"-systemet är en verkligt innovativ lösning som låter dig flytta arkiven som lagras i dem utan någon fysisk ansträngning. Kontrollpanelen och den elektriska drivmekanismen är exakt justerade med högsta grad av säkerhet och en kombination av användarbekvämlighet. Det är en idealisk lösning för stora och ofta använda arkivsystem.


    MOBILA HYLLSYSTEM 2


    DOKUMENTSKÅP

    SKÅP FÖR DOKUMENT

    Företaget "Viss veikaliem un noliktavām" erbjuder ett brett urval av metallskåp - för kontor och kontorslokaler, lager, verkstäder, arkiv etc., som kan användas för en mängd olika ändamål - förvaring av dokument och arkivmaterial, arkiv- hålla osv.


    DOKUMENTSKÅP 1


    SKÅP MED SKIDDÖRRAR

    Karossen, hyllorna och luckorna är gjorda av 0,6-0,8 mm tjocka stålplåtar. Hylljusteringssteg är 25 mm, dörren är försedd med lås och en uppsättning av 2 nycklar.


    DOKUMENTSKÅP 2

    METALLINEN arkistointikaappi

    Kaapin runko on valmistettu 0,7 mm paksuisista teräslevyistä, laatikoiden etuosa on 1,0 mm paksu, loput laatikot on valmistettu 0,6 mm paksuisista teräslevyistä. Laatikoissa on palloohjaimet, kunkin laatikon kantavuus on 50 kg.


    DOKUMENTSKÅP 3


    METALLSKÅP FÖR RITNINGAR OCH KARTOR

    Skåpets stomme är gjord av 0,8 mm tjock stålplåt, lådornas framsida är 1,0 mm tjock, resten av lådorna är gjorda av 0,6 mm tjocka stålplåtar. Lådorna har kulstyrningar.


    DOKUMENTSKÅP 4

    DOKUMENTSKÅP I METALL

    Skåpets ram är gjord av 0,7 mm tjocka stålplåtar, lådornas framsida är 1,0 mm tjock, resten av lådorna är gjorda av 0,6 mm tjocka stålplåtar. Lådorna har kulstyrningar, varje låda har en lastkapacitet på 50 kg.



    DOKUMENTSKÅP 5 

    GARDEROBER

     

    GARDEROBER

    Företaget "Viss veikaliem un noliktavām" erbjuder ett brett urval av garderober och utrustning, inklusive metallgarderober med och utan tillbehör.


    Garderober 1

    FÖRVARINGSSKÅP

    Skruvar medföljer för fastsättning. Dörren är försedd med gummistopp för tyst stängning. Dörrbladets riktning kan vara åt höger eller vänster, efter kundens önskemål.


    Garderober 2


    GARDEROBSSYSTEM

    Dörren är försedd med gummistopp för tyst stängning, med cylinderlås. Dörrbladets riktning kan vara åt höger eller vänster, efter kundens önskemål. Varje skåp har 1 ventilationsöppning.


    Garderober 3

     


    30.06.2021