Trygg miljö för anställda och kunder

    Varje dag arbetar vi för att ge pålitligt och professionellt stöd till återförsäljare, för att kunna tillhandahålla de bästa lösningarna som hjälper våra kunder att fungera effektivt och växa på lång sikt.

    I takt med att nya utmaningar och regler uppstår under coronatiden erbjuder vi lösningar som gör det lättare att möta säkerhetsstandarder så att både anställda och kunder känner sig trygga.

    Transparenta kassaapparater i akrylglas förbättrar säkerheten och bekvämligheten för både kunder och butiksanställda. Sköldarna säkerställer ett säkert avstånd mellan en kund och en kassörska, vilket ger kassörskan en isolerad, bekväm och säker arbetsplats. Sköldarna kan installeras inte bara i kassaapparater, utan även på andra kundtjänstställen i butiken, såsom produktmontrar, vilket begränsar butiksanställdas direkta kontakter med kunderna.

    För maximal försiktig säkerhet installeras front-, sido- och bakskärmar, vilket begränsar direktkontakten mellan kunder och anställda när man skannar varor, tar inköp eller med kunder i parallella kassaapparater.

    Sköldarna är både praktiska och designmässigt genomtänkta och motsvarar de faktiska trenderna inom kommersiella interiörer.

    Butikssköld 1
    Butikssköld 2
    Butikssköld 3


    Desinfektionsmedelshållare

    Desinfektionsmedelshållare

    Enkel och snabb montering av dessa tillbehör gör det möjligt att placera dem var som helst i din butik.

    Desinfektionsstation

    Desinfektionsstation

    En kontaktlös desinfektionsstation med handskhållare för snabb och effektiv handdesinfektion. Dess ergonomiska design gör att den kan placeras var som helst på vilken yta som helst.



    09.05.2020